Sök frågor och kategorier

Kategori – skägg

Kan man kvävas av för mycket skägg i ansiktet

Nej, du kan inte kvävas av för mycket skägg på naturlig väg. Däremot kan skägget användas till att kväva någon med, antingen sig själv eller någon genom att raka av det och rulla en boll utav det. Men det gör man inte.

Betygsätt svaret Rösta upp Rösta ned 67 poäng, 0 kommentarer

Bookmark and Share

Vilket skägg skulle 118100 säga var mäktigast i världshistorien?

118100 tycker helt klart att Chuck Norris har världens mäktigaste skägg. Visste du föräten att det inte finns någon haka bakom Chuck Norris skägg, bara ännu en knytnäve! =)

Betygsätt svaret Rösta upp Rösta ned 34 poäng, 2 kommentarer

Bookmark and Share

Kan man döda någon genom att mata dem med skäggstubb,som man till exempel blandar i gröten?

Skäggstrån är inte potentiellt dödliga vid förtäring, dock kan magbesvär uppstå vid alltför riklig konsumtion av skägg. 118100 avråder dock starkt från att blanda skägg i gröten, eftersom det anses äckligt.

Betygsätt svaret Rösta upp Rösta ned 19 poäng, 0 kommentarer

Bookmark and Share

Varför har du så långt skägg?

118100 är en SMS-tjänst, och har därmed inte något skägg. Vi tycker dock att ett välansat skägg kan vara mycket charmigt, så om vi hade möjlighet skulle vi definitivt överväga saken! Ha en bra dag!

Betygsätt svaret Rösta upp Rösta ned 18 poäng, 0 kommentarer

Bookmark and Share

Simon har fastnat med skägget i brevlådan! Vad ska vi göra?

Det bästa ni kan göra är nog att hämta än sax och klippa bort hans skägg så att han kommer loss, vägrar han så kommer han sitta fast där hela natten och bli sjuk.

Betygsätt svaret Rösta upp Rösta ned 14 poäng, 0 kommentarer

Bookmark and Share

Hur långt är gandalfs skägg?

118100 tror att Gandalfs skägg är mäktiga 65 cm. Han ser ut att vårda det med omsorg och är en förebild när det gäller fina, långa skägg. Ha det bra! MVH 118100

Betygsätt svaret Rösta upp Rösta ned 14 poäng, 0 kommentarer

Bookmark and Share

Hur odlar man skägg snabbt ?

Om du vill få ditt skägg att växa ska du sluta raka dig och låta ditt skägg växa till sig i några dagar. Håll sedan skäggstråna jämnlånga med en trimmer och raka dig bara på halsen, så har du helskägg inom några dagar. När man odlar skägg brukar det börja klia efter ett par dagar, men prova att tvätta skägget varje dag med schampo och balsam, det mjukar upp stråna något och gör att det kliar mindre. Helskägg är riktigt inne nu så 118100 håller tummarna!

Betygsätt svaret Rösta upp Rösta ned 14 poäng, 0 kommentarer

Bookmark and Share

Varför har usama binladen långt skägg

Usama Bin Laden lever i en kultur där skägg är mer viktigt än i den västerländska. Det blir dessutom lättare för honom att smälta in och gömma sig bakom skägget.

Betygsätt svaret Rösta upp Rösta ned 13 poäng, 0 kommentarer

Bookmark and Share

Vad ska Knicke göra för att då skägg?

Om Knicke är ung bör han låta tiden ha sin gång. Så småningom bör hans skäggväxt tillta. Är han däremot äldre kanske han inte får någon märkbar skäggväxt. I så fall kan han använda en tuschpenna och måla dit det. Brukar bli sjukt snyggt!

Betygsätt svaret Rösta upp Rösta ned 12 poäng, 1 kommentarer

Bookmark and Share

Varför har tomten skägg?

Tomten har långt skägg eftersom han inte hinner raka sig med sitt bråda arbetsschema. Vi tror dessutom att han ogillar rakning - det är ju kallt utan skägg! Den vita färgen kommer av hans höga ålder.

Betygsätt svaret Rösta upp Rösta ned 10 poäng, 0 kommentarer

Bookmark and Share

Hur mycket mustasch kan man ha innan det anses vara ett skägg?

Mustasch är det som växer över läppen, det som växer runt om är skägg. Således kan du utan problem ha mustaschen hängande till ankelknölarna utan att för den sakens skull ha skägg.

Betygsätt svaret Rösta upp Rösta ned 8 poäng, 0 kommentarer

Bookmark and Share

Varför kliar skägg ?

Skägg brukar ha en tendens till att klia då det växt ut en bit efter man har rakat det. Detta kan bero att skägg oftast har någon form av "självfall" vilket då gör att hårstråna viker in sig mot huden och kan då framkalla klåda.

Betygsätt svaret Rösta upp Rösta ned 6 poäng, 0 kommentarer

Bookmark and Share

När börjar man få skägg?

Skägget börjar växa när man kommer upp i puberteten, detta varierar från person till person. Oftast börjar skägget växa i 15års åldern. Men många får aldrig något skägg under livet.

Betygsätt svaret Rösta upp Rösta ned 5 poäng, 0 kommentarer

Bookmark and Share

Ska jag behålla mitt skägg, gillas det av daamerna? Magnus

118100 har erfarit att många damer gillar skägg. Så 118100 tycker absolut du ska behålla det, såvida du inte tycker det är jättejobbigt med skägget.

Betygsätt svaret Rösta upp Rösta ned 4 poäng, 0 kommentarer

Bookmark and Share

Har indier skägg? I någon större mängd, vill säga...

Ja indier har skägg precis som svenska män. I vissa av deras traditioner har skägg ett stort religiöst värde,i andra ses det som ett tecken på visdom och värdighet. Ha en trevlig kväll.

Betygsätt svaret Rösta upp Rösta ned 3 poäng, 0 kommentarer

Bookmark and Share

Får man mer skägg ju mer man rakar sig?

Nej, skägget blir inte tätare ju mer man rakar sig. Man kan heller inte öka skäggväxten på något vis. Möjligtvis med hormoner eller hårsäcksinplantat. Detta är en vanlig myt som troligen har uppstått då skäggstubben känns grövre än det gamla skägget. Det är grövre i roten men blir slitet i toppen. Så när skägget har växt ut igen, så är det lika som innan du rakada dig. Ha en trevlig dag!

Betygsätt svaret Rösta upp Rösta ned 3 poäng, 0 kommentarer

Bookmark and Share

Kan skägget bli tätare genom att man rakar det fler gånger?

Nej, skägget blir inte tätare ju mer man rakar sig. Man kan heller inte öka skäggväxten på något vis. Möjligtvis med hormoner eller hårsäcksinplantat. Detta är en vanlig myt som troligen har uppstått då skäggstubben känns grövre än det gamla skägget. Det är grövre i roten men blir slitet i toppen. Så när skägget har växt ut igen, så är det lika som innan du rakada dig.

Betygsätt svaret Rösta upp Rösta ned 3 poäng, 0 kommentarer

Bookmark and Share

Varför tror jacke att han är snygg i skägg?

118100 antar att Jacke tror att han är snygg i skägg för att är en stor och stark kille som gillar att se på sig själv i spegeln, men vem tycker inte om att göra det?

Betygsätt svaret Rösta upp Rösta ned 2 poäng, 0 kommentarer

Bookmark and Share

Vem har flottigast skägg av jultomten och Jan Malmsjö?

118100 tror att det är Jultomten som har något flottigare skägg eftersom han tycker om att stoppa munnen full med julskinka och då han har så mycket att göra hinner han sällan städa skägget.

Betygsätt svaret Rösta upp Rösta ned 2 poäng, 0 kommentarer

Bookmark and Share

Kan indianer få skägg?

Indianer kan precis som alla människor få skägg, dock är det ovanligare än med t.ex. europeer. Detta är därför att de inte gynnats av hårväxten. Trevlig kväll!

Betygsätt svaret Rösta upp Rösta ned 0 poäng, 0 kommentarer

Bookmark and Share